Het begint met jouw perceptie
en eindigt met grip op duurzame verandering

Advies, maatwerk,
coaching & training

Mocht je denken dat het bij ons allemaal om instrumenten draait, dan helpen we je nu uit de droom. Het draait om jou! De opdrachtgever, de teamleider, de HR-professional en iedereen die verwachtingsvol de vragenlijst invult. 

Het Birkman-rapport is boven alles aanleiding voor een goed gesprek. Een gesprek over ontwikkeling, verandering, verbetering, groei. De kwaliteit van dat gesprek, dat gaat ons aan het hart. We helpen je daarbij. Met coaching en assistentie. Met oplossingen en advies rondom jouw verbeterplannen of HR- en HRD-vraagstukken. Met de overdracht van kennis en vaardigheden voor wie het werk (deels) in eigen hand wil nemen. We bieden opleidingsmogelijkheden, coaching en advies.

Consultancy

We leveren (maatwerk-)trainingen en workshops die helpen bij het realiseren van jouw HR- of HRD-doelen met behulp van Birkman. Als je dat wil helpen we je we om zelf aan de slag te gaan met Birkman. Birkman Consultancy werkt alleen met gecertificeerde en doorgewinterde professionals. Organisatieadviseurs met oog voor mensen én resultaat.

Verandering en professionalisering

Je hebt een visie voor jouw organisatie. Een ideaal, een stip aan de horizon. Eén ding is zeker: met stilstaan kom je er niet. Het is zaak om (samen) in beweging te komen. Ontwikkelen, leren en professionaliseren. Wij ondersteunen je bij de groei van individu, team en organisatie. Als organisatieadviseur, mede kartrekker en uitvoerder. We denken en doen. Op basis van betrouwbare gegevens over de talenten en motivatie van de mensen die de beweging moeten maken. Naast jou samen aan de bak. We hebben ervaring in die agro-industrie, in hightech-omgevingen, bij de overheid, in het onderwijs… Op vrijwel alle plekken waar hoogwaardige professionals hulp zoeken bij hun worsteling met de vragen van deze tijd. Een tandje dieper met aantoonbare verbeteringen. 

HRM en HRD: advies en ondersteuning

Allerlei organisaties, profit of non-profit gebruiken de Birkman methode als onderlegger of steunpilaar bij hun HRM en HRD activiteiten. Ze versnellen en verdiepen de Employee Journey & Experience. In- door en uitstroom. Bijvoorbeeld bij vraagstukken rondom:

  • Selectie van medewerkers
  • Onboarden van nieuwe collega’s 
  • Ondersteunen van de HR-gesprekscyclus
  • Ontwikkelen van talent en leiderschap
  • Coachen van mensen zonder ruis en bias
  • Ontwikkelen van High Performing Teams
  • Outplacement

Vragen over consultancy? Bel of mail Bas van Loon!

Coaching

Wij staan voor je klaar met ervaren coaches voor het verzorgen van teamcoaching en individuele coaching bij blokkades, ontwikkeling en leiderschap. Verken je vraag met ons en we zoeken samen een passende professional. Afhankelijk van je vraag gaan we zelf aan de slag of we schakelen een van de tientallen specialisten uit ons netwerk in. 

Trainingen en workshops

We leveren (maatwerk-)trainingen en workshops die helpen bij het realiseren van jouw HR- of HRD doelen met behulp van Birkman. Als je dat wil helpen we je we om zelf aan de slag te gaan met Birkman.

Leer zelf werken met de methode

Trainingen

We leveren (maatwerk-)trainingen en workshops die helpen bij het realiseren van jouw HR- of HRD-doelen met behulp van Birkman. Als je dat als zelfstandige adviseur of interne begeleider wil, helpen we je om zelf aan de slag te gaan met Birkman. 

Terugkoppeling van rapportages

Workshops

Voor teams

High Performing Teams: maatwerkworkshops gericht op vertaling van Birkman-rapportages naar verbeterthema’s in teams. Effectief samenwerken, psychologische veiligheid, inclusiviteit, vitaliteit, eigenaarschap …vanaf 1 dagdeel.

Voor individuen (in een kleine groep)

De Birkman Experience: terugkoppeling van het Signature Rapport aan individuen. Een laagdrempelige introductie waarbij je als groep bij elkaar komt, terugkoppeling krijgt en ook van elkaar leert.

Ben jij klaar voor Birkman?

Zet jezelf, je team en organisatie in bloei.

Adres, mail en telefoon

Birkman Nederland

©  Birkman Nederland. Alle rechten voorbehouden. Made with 💚 by Brainy Branding.