Webinar ‘Kennismaken met de Birkman Methode’

Wil je op een leuke en nuttige manier kennismaken met de Birkman-methode? Tijdens dit webinar van één uur hoor je alle ins en outs over de Birkman-methode en -filosofie.

We leggen de complexiteit van menselijk gedrag uit op een begrijpelijke manier. Birkman is uniek, concreet, praktisch, valide (meet wat het moet meten) en betrouwbaar (ook over langere termijn) als het gaat over menselijke interesses en gedrag. Het webinar wordt verzorgd door Marcel van der Loo en Bas van Loon.

Ooit van Birkman of de Birkman Methode gehoord? Ben je benieuwd wat de Birkman Methode is? Wat en hoe de Birkman Methode meet? Hoe de Birkman methode zich kwalitatief onderscheid van testen en toetsen? Welke toepassingsmogelijkheden er zijn voor ontwikkeling van jezelf, studie-, loopbaan-, team-, talent- en leiderschapsontwikkeling?

Wil ook jij hierover versneld meer weten op een leuke & praktische manier?

Schrijf je dan in voor het gratis webinar “Kennismaken met de Birkman Methode” op maandag 3 april 1600-1700 uur. Het webinar wordt verzorgd door Marcel van der Loo en Bas van Loon,

Hoe het werkt?

In slechts één uur tijd leggen we uit waarom we als mensen allemaal anders zijn. Ook al lijkt het soms niet zo. Uit het Birkman onderzoek blijkt elke keer weer dat iedereen een unieke persoonlijkheid heeft die is gevormd door percepties over zichzelf en de ander. De Birkman Methode is het enige instrument op de wereld dat speciaal voor jou deze zelf- en sociale percepties nauwkeuring in kaart brengt. Zeer interessant omdat je percepties van grote invloed zijn op kwaliteit, vitaliteit en gezondheid van jouw leven, werk- en sociale omgeving.

Het webinar is bedoeld voor “Birkman leken” die versneld verrijkt willen worden over 70 jaar empirisch wetenschappelijk onderzoek naar menselijk gedrag. En toepassingsmogelijkheden bij loopbaancoaching, persoonlijke-, team-, talent- en leiderschapsontwikkeling.

Inschrijven? Meld je aan. We sturen je de Team-link een aantal dagen voor het webinar. 

 

Over de Birkman Methode®

De Birkman methode is gebaseerd op 70 jaar wetenschappelijk onderzoek. Deze unieke psychologische diepteanalyse wordt gezien als dé gouden standaard onder de persoonlijkheidsanalyses. Het Birkman Signature Rapport is en blijft een levensbestendige betrouwbare gids in alle situaties waar verandering en ontwikkeling een rol spelen. Ook organisaties zoals Google, Apple, Siemens, NASA, Samsung, Coca Cola, Adecco, ING, Accenture, Ford, Manpower en Rabobank gebruiken de Birkman Methode voor individuele en collectieve ontwikkeling.

In het kort

 • Datum
  03-04-2023
 • Tijd
  16.00 – 17.00
 • Locatie
  Online
 • Prijs
  Deelname is gratis
 • Begeleider(s)
  Marcel van der Loo en Bas van Loon

Agenda

Ben jij klaar voor Birkman?

Zet jezelf, je team en organisatie in bloei.

Adres, mail en telefoon

Birkman Nederland

©  Birkman Nederland. Alle rechten voorbehouden. Made with 💚 by Brainy Branding.