Skip to main content

Webinar ‘Kennismaken met De Birkman Methode’, 5 september 2024

Ooit van Birkman of de Birkman Methode gehoord? Ben je benieuwd wat de Birkman Methode is? Wat en hoe de Birkman Methode meet? Hoe de Birkman methode zich kwalitatief onderscheidt van testen en toetsen? Welke toepassingsmogelijkheden er zijn voor ontwikkeling van jezelf, studie-, loopbaan-, team-, talent- en leiderschapsontwikkeling?

Wil ook jij hierover versneld meer weten op een leuke & praktische manier?

Schrijf je dan in voor het gratis Webinar “Kennismaken met de Birkman Methode” op donderdag 5 september 1600-1700 uur. Het Webinar wordt verzorgd door Marcel van der Loo en Bas van Loon.

Hoe het werkt?

In slechts één uur tijd leggen we uit waarom we als mensen allemaal anders zijn. Ook al lijkt het soms niet zo. Uit het Birkman onderzoek blijkt elke keer weer dat iedereen een unieke persoonlijkheid heeft die is gevormd door percepties over zichzelf en de ander. De Birkman Methode is het enige instrument op de wereld dat speciaal voor jou deze zelf- en sociale percepties nauwkeurig in kaart brengt. Zeer interessant omdat je percepties van grote invloed zijn op kwaliteit, vitaliteit en gezondheid van jouw leven, werk- en sociale omgeving.

Het Webinar is bedoeld voor “Birkman leken” die versneld verrijkt willen worden over 70 jaar empirisch wetenschappelijk onderzoek naar menselijk gedrag. En toepassingsmogelijkheden bij loopbaan coaching, persoonlijke-, team-, talent- en leiderschapsontwikkeling.

Inschrijven? Meld je aan. We sturen je de Team-link een aantal dagen voor het Webinar. 

Over de Birkman Methode®

De Birkman methode is gebaseerd op 70 jaar wetenschappelijk onderzoek. Deze unieke psychologische diepteanalyse wordt gezien als dé gouden standaard onder de persoonlijkheidsanalyses. Het Birkman Signature Rapport is en blijft een levensbestendige betrouwbare gids in alle situaties waar verandering en ontwikkeling een rol spelen. Ook organisaties zoals Google, Apple, Siemens, NASA, Samsung, Coca Cola, Adecco, ING, Accenture, Ford, Manpower en Rabobank gebruiken de Birkman Methode voor individuele en collectieve ontwikkeling.

In het kort

 • Datum
  05-09-2024
 • Tijd
  16.00 – 17.00
 • Locatie
  Online
 • Prijs
  Deelname is gratis
 • Begeleider(s)
  Marcel van der Loo en Bas van Loon

Agenda