Trainingen voor Birkman professionals

Ter bewaking van de kwaliteit van de uitleg en een goede interpretatie van de data, organiseren we in samenspraak met Birkman International het hele jaar door bijscholingen voor onze professionals.

Trainingen

Samenvatting van de Birkman dag in Amsterdam
Perspective training
12 & 13 juni 2019 — Midden van het land — 16 punten


Meer informatie & inschrijven

Birkman Signature Booster
25 juni 2019, 13.00 - 16.30 uur — Midden van het land — 4 punten

Tijdens deze middag leer je de Why, What en en How van het nieuwe Birkman Signature rapport. Er is namelijk meer nieuws te melden hierover dan enkel de nieuwe benamingen. Zorg dat je hier goed mee om kunt gaan!
Meer informatie & inschrijven

Birkman Signature Certification Training
19, 20, 21 maart + nader overeen te komen data met deelnemers 2019 — Midden van het Land — 12 punten

De Birkman Signature training is een 4 daagse training voorzien van online ondersteuning. Voorafgaande aan de cursus moet je rekening houden met het doen van voorwerk. De prijs van de training is € 3.400,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman Teams
9 april 2019 — Midden van het land — 8 punten

Tijdens deze bijeenkomst leer je en deel je op welke wijze Birkman in teamontwikkeling en team trainingen kan worden gebruikt. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman & Leiderschap
24 september 2019 — Midden van het land — 8 punten

Birkman gekoppeld aan leiderschap. Welke leiderschapsvisies zijn actueel en hoe kun je Birkman hierbij gebruiken. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman Round Table
21 november 2019 — — 8 punten

Een dag training met een sterk intervisie karakter. Deelnemers dienen zelf een casus in om te bespreken. Verder wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen bij Birkman. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven