Wat meten we Birkman gedragscomponenten

Het Birkman Signature Rapport:
het pronkstuk van De Birkman Methode®

Het Birkman Signature Rapport is de meest uitgebreide en meest volledige persoonlijkheidsanalyse die we bij Birkman hebben. Niet de meest diepe analyse, want dat is het Birkman Mindset Rapport (deze kan alleen opvolgend aan het Signature Rapport worden overhandigd), maar tóch vind je in het Birkman Signature Rapport een verrassend accurate analyse van jouw unieke kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan je interesses; je sterke/productieve gedrag; je (omgevings)behoeften en sociale perceptie en je stressgedrag (“uitlaatklep”).

Dit is het rapport waarmee we (persoonlijk) leiderschap blootleggen; waar we organisaties mee redden en waar we mensen blij mee maken. Als het goed is, is dit rapport ook voor jou “één groot feest der herkenning” (dat is tenminste wat we vaak van onze cliënten te horen krijgen). En je weet wat ze zeggen: zelfbewustzijn is de sleutel tot zelfbeheersing.

Laat het Birkman Signature Rapport jouw eerste stap zijn op de weg naar grootsheid.

  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan met De Birkman Methode. Om je nog beter van dienst te zijn, stellen we je graag wat vragen.

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Birkman Nederland.

  Inloggen voor Birkman Professionals

  ×
  Product added to cart

  Geen producten in de winkelwagen.