Over ons

Birkman.nl bestaat al sinds 1994, oorspronkelijk als de website voor Birkman in Nederland. Birkman.nl voorziet zo’n 150 Nederlandse onafhankelijke Birkman Professionals van rapportages en advies en verzorgt als enige alle officiële Birkman-opleidingen.

Birkman.nl bestaat uit een vaste kern van twee personen en daarbij aangesloten zijn 150 onafhankelijke Professionals.

Marcel van der Loo

Marcel van der Loo is sinds 2003 gecertificeerd als Birkman professional. Vanaf 2017 is hij eindverantwoordelijk voor Birkman.nl. Marcel is Learning Partner 1 en daarmee bevoegd voor het geven van alle Signature Certificatie trainingen. Hij heeft een Onderwijskundige achtergrond met een voorliefde voor technische toepassingen. Marcel van der Loo heeft Interdisciplinaire Onderwijskunde gestudeerd en is sindsdien werkzaam als Trainer, Coach en HRD-professional. Daarnaast is hij gecertificeerd master of NLP, Master Birkman Professional en opgeleid in Appreciative Inquiry. Lid van diverse raden van advies en toezicht en in die rol een kritische gesprekspartner. Organisaties en mensen laten excelleren met behulp van een goed opleidingsbeleid, de juiste HR-structuur en een verantwoordelijk management zijn Marcels hoofdtaken. Trainen en adviseren van directie en leidinggevenden zijn kernactiviteit. Direct, recht door zee met oog voor de relatie. Hij is kritisch en analytisch en heeft het vermogen om opdrachtgevers van dienst te zijn met feedback die hen helpt hun organisatie snel naar een ander niveau te tillen.

Marcel Van Der Loo
Marcel Van Der Loo
Liesbeth Prins

Het kloppend hart van Birkman.nl is Liesbeth Prins. Ze werkte aanvankelijk als fysiotherapeute maar is sinds 1998 werkzaam als officemanager voor Birkman.nl. Ze heeft de Birkman opleiding gevolgd met de bedoeling om de aangesloten consultants beter van dienst te zijn. Ze is aanspreekpunt voor alle consultants en klanten. Voor alle vragen en service kun je altijd bij haar terecht.

Liesbeth Prins
Liesbeth Prins
en daarnaast 150 dedicated goed opgeleide Birkman Professionals

Perspective Masters juni 2018
Perspective Masters juni 2018

image description image description
image description image description

Wil jij meer weten?

Niemand kan je beter vertellen over Birkman dan een goed opgeleide Birkman Professional.

In contact komen