Jan Brandenbarg Award 2020/2021 voor Rik Bekking

Toen Jan bijna 2 jaar geleden overleed wilden wij bij Birkman Jan en zijn gedachtegoed springlevend houden. De pionier van Birkman in Nederland, de opleider van heel veel Birkman professionals en bovendien een begenadigd adviseur en betrokken mens.

We hebben daarom besloten om de “JanBrandenbarg wissel bokaal” in het leven te roepen en ieder jaar uit te reiken. We reiken die uit aan die Birkman professional die vanuit kwaliteit, inzet en betrokkenheid actief is met en voor Birkman.
Het beeld staat symbool voor Jan; vooroplopend, bazuinend over Birkman, ergens echt voor staan maar ook tevens stijlvol en klassiek. Daarnaast was Jan een zeer ordentelijk jazztrompettist.
De uitreiking zal ieder jaar op de landelijke Birkman dag plaatsvinden. Voor dit jaar strooide Covid roet in het eten. Vandaar dat Liesbeth en Marcel samen afreisden naar Dronten voor de persoonlijke overhandiging. Onder de dekmantel van “we komen een podcast met je opnemen”.

De 2020/2021 bokaal gaat naar Rik Bekking; Rik is een Birkman professional van het eerste uur (hij heeft de vragenlijst nog met potlood ingevuld). Actief betrokken en levert nieuwe ideeën en bijdragen aan het door-ontwikkelen van Birkman in Nederland.

Rik, namens ons allemaal van harte gefeliciteerd met deze erkenning.

Comments · 1

Geef een antwoord

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inloggen voor Birkman Professionals

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.