Jan

De oprichter van Birkman Nederland is begin juli overleden. Jan was de grondlegger van Birkman Nederland en degene die de methode naar Nederland bracht. Tijdens zijn werkende leven heeft hij talloze mensen opgeleid, getraind en gecoached. Jan had een geheel eigen stijl van werken. Vasthoudend aan hoge kwaliteit, kritisch op zichzelf en op anderen. Warm en werkend vanuit het hart. Een echte professional. We hoopten dat hij, na zijn terugtreden, nog jaren zou kunnen genieten van zijn welverdiende pensioen. Wetende dat hij ons en de Birkman methode nooit zou loslaten. Tot het laatste moment is hij actief betrokken geweest bij het reilen en zeilen van Birkman.nl

Tijdens de laatste Birkman dag in Nederland sprak Jan ons voor het laatst toe met zijn eigen gekozen woorden "Old soldiers never die, they just fade away". Tijdens deze dag begin 2019 hebben we allen nog stilgestaan bij het afscheid en hem in het zonnetje gezet.

Jan heeft helaas niet de tijd gekregen om langzaam te vervagen in de wereld van Birkman en wij zullen er voor zorgen dat Jan en zijn gedachtengoed ook in de toekomst niet vergeten worden.

Jan heeft samen met Roger Birkman de basis gelegd in de wereld voor deze methode. We hopen dat ze samen nog vele gesprekken hebben.

Roger And Jan Conference 2006
Roger And Jan Conference 2006
image description image description
image description image description
BIRKMAN EXPERTS

Praat met een Birkman Professional

Niemand kan je beter vertellen over Birkman dan een goed opgeleide Birkman Professional.

In contact komen