De Birkman Experience

De Birkman Experience: zet jezelf, je team en organisatie duurzaam in bloei door diepgaand inzicht in je persoonlijkheid. Reageren je collega’s of medewerkers in bepaalde situaties anders dan dat jij dacht? Zoek je naar handvatten om elkaar, je team en je organisatie beter te laten (samen-)werken? Wil jij als leidinggevende aan de slag met je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling? Dan is de Birkman Experience iets voor jou.

Hoe het werkt

Vooraf, gewoon thuis, op een moment dat het jou past, vul je een online vragenlijst in. Tijdens de Birkman Experience krijg je jouw unieke persoonlijkheidsanalyse teruggekoppeld door Birkman-specialisten Marcel van Der Loo of Bas van Loon. Aan bod komen onder andere jouw interesses, drijfveren, sterke gedrag en motivatoren. Daarnaast bespreken we je verwachtingen, behoeften, stressgedrag en mogelijkheden voor coaching, carrière- en beroepsoriëntatie. Deze terugkoppeling geeft je een diepgaand zelfinzicht.

Over de Birkman Methode®

De Birkman methode is gebaseerd op 70 jaar wetenschappelijk onderzoek. Deze unieke psychologische diepteanalyse wordt gezien als dé gouden standaard onder de persoonlijkheidsanalyses. Het Birkman Signature Rapport is en blijft een levensbestendige betrouwbare gids in alle situaties waar verandering en ontwikkeling een rol spelen. Ook organisaties zoals Google, Apple, Siemens, NASA, Samsung, Coca Cola, Adecco, ING, Accenture, Ford, Manpower en Rabobank gebruiken de Birkman Methode voor individuele en collectieve ontwikkeling.

Wanneer geschikt?

Als je op zoek bent naar meer zelfinzicht en het vergroten van invloed op je omgeving. De rapportage, in combinatie met de terugkoppeling, laat je zien waarmee je aan de slag kunt. Je hebt er de rest van je leven plezier en profijt van. Aan de keukentafel, in de omgang met je medewerkers, bij het leiding geven, samenwerken in een High Performing team ..

Praktisch

De Birkman Experience wordt verzorgd door Marcel Van Der Loo en Bas van Loon en vindt plaats op 11 november tussen 13.30 en 16.30 uur in Torenallee 20 (Strijp S) in Eindhoven, vlakbij het station. Je krijgt behalve een waardevolle terugkoppeling ook je Birkman Signature rapportage mee naar huis.

Klik hier om je aan te melden.

In het kort

 • Datum
  16-12-2022
 • Tijd
  13.30 – 16.30
 • Locatie
  Eindhoven, Torenallee 20, Strijp S
 • Prijs
  € 395,00 (exclusief 21% btw)
 • Begeleider(s)
  Marcel van der Loo en Bas van Loon

Agenda

Ben jij klaar voor Birkman?

Zet jezelf, je team en organisatie in bloei.

Adres, mail en telefoon

Birkman Nederland

©  Birkman Nederland. Alle rechten voorbehouden. Made with 💚 by Brainy Branding.