De Birkman Experience

De Birkman Experience: zet jezelf, je team en organisatie duurzaam in bloei door diepgaand inzicht in je persoonlijkheid. Reageren je collega’s of medewerkers in bepaalde situaties anders dan dat jij dacht? Zoek je naar handvatten om elkaar, je team en je organisatie beter te laten (samen-)werken? Wil jij als leidinggevende aan de slag met je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling? Dan is de Birkman Experience iets voor jou.

Hoe het werkt

Vooraf, gewoon thuis, op een moment dat het jou past, vul je een online vragenlijst in. Met behoud van zelfbeschikking, sta jij en andere deelnemers centraal. Niet vanuit een mooi verhaal of theoretisch boek. Nee, direct vanuit jouw persoonlijke Birkman Signature rapportages. Verkregen door de vooraf ingevulde online Birkman vragenlijst. In de workshop wordt jouw unieke levensbestendige persoonlijkheidsanalyse besproken. Loepzuiver en nauwgezet. Ingegaan wordt o.a. op jouw interesses, motivatoren, sterkten, stressgedrag, carrière- en beroepsoriëntatie en vooral ook je sociale percepties. Wat je verwacht, behoeft, nodig hebt in werk, sociaal en privé. Uit onderzoek blijkt dat jouw sociale percepties alleen door Birkman gemeten kunnen worden en zeer van invloed zijn op groei, ontwikkeling en succes van jezelf, team, bedrijf, (werk)geluk, vitaliteit en mentale gezondheid.

Experience van anderen

Anke van de Klundert: “Zelden zo’n interessante, leerzame en inspirerende methode gedaan. Wat een positiviteit brengt de Birkman Methode. Echt heel gaaf!”.

Hanneke van der Velden: “Heel waardevol!! Ik heb al menig analyse mogen ontvangen maar ik vond deze verrassend goed. Treffend, handig, praktisch, positief en soms confronterend. Fijn om je krachten, behoeftes en stressgedrag in beeld te hebben. Versterken en ontwikkelen!”.

Geert van der Heijden: Geweldig!! De persoonlijke inzichten die je krijgt. Ik heb een nog beter beeld over mijn besluitvorming, wat ik nodig heb en hoe ik omga met druk en stress. Aanrader voor iedereen die ouder is dan 16 jaar!

Wanneer geschikt?

Als je op zoek bent naar meer zelfinzicht en het vergroten van invloed op je omgeving. De rapportage, in combinatie met de terugkoppeling, laat je zien waarmee je aan de slag kunt. Je hebt er de rest van je leven plezier en profijt van. Aan de keukentafel, in de omgang met je medewerkers, bij het leiding geven, samenwerken in een High Performing team ..

Praktisch

De Birkman Experience wordt verzorgd door Marcel Van Der Loo en Bas van Loon en vindt plaats op 1 juni tussen 13.30 en 16.30 uur in Helmond. Je krijgt behalve een waardevolle terugkoppeling ook je Birkman Signature rapportage mee naar huis.

Klik hier om je aan te melden.

Over de Birkman Methode®

De Birkman methode is gebaseerd op 70 jaar wetenschappelijk onderzoek. Deze unieke psychologische diepteanalyse wordt gezien als dé gouden standaard onder de persoonlijkheidsanalyses. Het Birkman Signature Rapport is en blijft een levensbestendige betrouwbare gids in alle situaties waar verandering en ontwikkeling een rol spelen. Ook organisaties zoals Google, Apple, Siemens, NASA, Samsung, Coca Cola, Adecco, ING, Accenture, Ford, Manpower en Rabobank gebruiken de Birkman Methode voor individuele en collectieve ontwikkeling.

In het kort

 • Datum
  01-06-2023
 • Tijd
  13.30 – 16.30
 • Locatie
  Helmond
 • Prijs
  € 395,00 (exclusief 21% btw)
 • Begeleider(s)
  Marcel van der Loo en Bas van Loon

Agenda

Ben jij klaar voor Birkman?

Zet jezelf, je team en organisatie in bloei.

Adres, mail en telefoon

Birkman Nederland

©  Birkman Nederland. Alle rechten voorbehouden. Made with 💚 by Brainy Branding.